Microsoft Xbox One

1.497 kr - 3.599 kr

Microsoft Xbox One - Spilkonsol - 500 GB HDD

EAN: 0885370898279    Producentens varenr.: 5C6-00059
     
Forhandler
Pris

Xbox One er en banebrydende spilkonsol, en ny generation inden for tv- og filmsystemer og en hel masse andet. De dage er forbi, hvor du skulle skifte input/source på dit tv for at spille et spil eller se en film. Med Xbox One kan du hurtigt springe fra tv til film til musik til et spil. Bare ved at bruge stemmen.
Med Xbox One bliver spillene så livagtige, at det er lige før, du tror, de er virkelige. Bliv opslugt af stemningen i filmlignende verdener med figurer, der er mere menneskelige end nogensinde før. Og oplev tv, sport, musik og også internettet på nye måder, som du ikke havde troet var mulige.
Xbox One lærer dig at kende. Den lærer, hvad du kan lide og ikke kan lide. Og samler det hele på din egen personlige startskærm. Og den svarer og reagerer naturligt på din stemme, dine bevægelser og dine gestus - for alle Xbox One-konsoller leveres med Kinect. Vink farvel til den tid, hvor underholdningen kom i "én størrelse" til alle.
Sammen med Xbox Live bringer Xbox One dig tættere på den underholdning, du er vild med, og de mennesker, der betyder noget for dig. Du kan chatte med dine venner på Skype, mens du ser fodbold på tv. Eller vise højdepunkter fra dine spil med det samme ved hjælp af DVR til spil. Og når din Xbox One har forbindelse til Xbox Live, skal du aldrig vente på spilopdateringer. Din stue bliver midtpunkt i et nyt og endnu mere medrivende underholdningsunivers.

ProduktbeskrivelseMicrosoft Xbox One - Spilkonsol - 500 GB HDD
TypeSpilkonsol
Intern hukommelse500 GB HDD
Spil controllerXbox One trådløs controller - trådløs
MedietypeBlu-ray
NetværkWi-Fi

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse