Microsoft Xbox 360 250GB & Forza/Border

1.855 kr - 1.862 kr

Spilkonsol , 250 GB HDD, sort, Forza Horizon, Borderlands 2

EAN: 0885370764826    Producentens varenr.: N2V-00085
     
Forhandler
Pris

Xbox 360 er ikke bare en spillemaskine. Den er et komplet underholdningskraftværk. Glæd dig over high-definition spil med virkelighedstro grafik, og forkæl høresansen med surround lyd. Underholdningen stopper imidlertid ikke her. Gå online, og spil med millioner af andre gamere, prøv højteknologiske multimedieoplevelser, og kommuniker med venner og familie på Xbox Live , mens du ser DVD-film eller lytter til musik.Midtpunktet.
Xbox 360 samler alle dine spil- og underholdningsoplevelser på ét sted. Du får adgang til det største spilbibliotek, hvor du bl.a. finder alle de magiske Kinect-titler. Og hele familien kan se HD-film, tv-programmer, live-begivenheder, musik, sport og meget mere ? på alle dine enheder. Xbox 360 er midtpunktet i dit spil- og underholdningsunivers.
Tusindvis af spil.
Gå på opdagelse i det store udvalg af spil ? der er noget for enhver smag. Og med din Kinect og din controller er der nærmest ingen grænser for, hvordan du kan spille.
Din underholdning, din musik og dine apps på ét sted. 
Find alle de film og programmer, som du er vild med. Og styr afspilningen med din tablet/ smartphone ? eller tag dem med på farten. Du kan høre alle de bedste numre på dit tv, din tablet eller din smartphone. På Xbox finder du alle favoritter ? her er alt fra musikvideoer til kunstnerbaserede radiokanaler. Xbox 360 har alle dine favoritapps. Det er din underholdning ? på din måde. Xbox 360 har alle dine favoritapps. Det er din underholdning ? på din måde.
Hold dig i form med Xbox.
Uanset hvilket niveau du er på, og hvilket mål du har, så kan du nu få personlig træning derhjemme med Nike+ Kinect Training. Du får direkte feedback og træningsråd på eliteniveau, og Nike+ Kinect Training sammensætter et personligt program, der tilpasses, efterhånden som du gør fremskridt. 
Få mest muligt ud af Xbox med Xbox Live Gold. 
Med Xbox Live Gold får du gratis spil hver måned, den mest avancerede multiplayerplatform, eksklusive medlemsrabatter på op til 75 % på spil i Xbox Store og meget mere.

Generelt

TypeSpilkonsol
Inkluderede spilForza Horizon, Borderlands 2
Intern hukommelse250 GB HDD
MedietypeDVD
Netværk802.11b/g/n, Hurtigt Ethernet
FarveSort

Spil controller

TypeXbox 360 Wireless Controller - trådløs
StyringHøjre udløser, Venstre udløser, Højre skulderknap, Venstre skulderknap, dobbelte analog sticks, Tilbage-knap, Knappen Start, Knappen Guide, A-knap, B-knap, D-pad, X-knap, Y-knap

Videoudgang

TV forbindelseHDMI, sammensat video
VideosystemNTSC

Tilslutninger

Forbindelsestype1 x kabelport til lyd/video
4 x USB 2.0 ( 4-PIN USB, type A )
1 x Kinect port
1 x HDMI-udgang ( 19-pin HDMI, type A )
1 x Ethernet ( RJ-45 )

Diverse

FunktionerKinect klar
Udstyr inkluderetKabel til sammensat lyd/video, AC strømadapter, Xbox Live Gold 1-måneds medlemsskab

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse