Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans (digital download)

59 kr

Klanerne er steget op. Resterne af menneskeheden samles i byer og danner stammer, der arbejder og kæmper sammen for at overleve.

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Klanerne er steget op. Resterne af menneskeheden samles i byer og danner stammer, der arbejder og kæmper sammen for at overleve.

Bliv en del af en af disse klaner i den apokalyptiske verden af det første officielle add-on af Hard Truck Apocalypse. Udviklet af Buka Entertainment og Targem Studio, er denne tilføjelse en standalone der giver forbrugere det de krævede ... Multiplayer mode! Spil over internettet eller i et lokalt netværk med mange venner i brutale lastbilskampe i denne futuristiske Mad Max verden.

Opret en klan eller deltag i en allerede oprettet én.  Forbedre din lastbil med bedre våben, rustninger og motorer, dæk skroget med dine krigsfarver og gå til kamp.
• Multiplayer mode er det vigtigste element i denne tilføjelse. Spillet understøtter op til 16 spillere via LAN og internet. Vælg din lastbil, få penge for at dræbe andre spillere og forbedre dine våben. Bær dine krigsfarver og send din maskine ind i kampen. Deathmatch & Team Deathmatch modes til rådighed.
• Historien fortsætter fra slutningen af den første del. Nye steder at besøge, nye lastbiler og våben og masser af nye udfordringer at løse.
• Den nye version af den grafiske motor, som spillet er baseret på, forbedrer fysik og visuelle effekter, der allerede er fantastiske i det oprindelige spil.
Klik på billederne for at se skærmbilleder i fuld størrelse (åbnes i nyt vindue)

Generelle specifikationer

PlatformPC
Medietype Digital download
UdviklerNIVAL Targem Studio

Spilinfo

Kategori Action
Originaltitel Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans
Officiel udgivelsesdato 15-03-2009
Online spilJa
Spillets sprogEngelsk

Minimum systemkrav

DirectX version DirectX 9
CPU Pentium III / Athlon XP 1.5 Ghz
RAM 512 MB
GPU (64 MB), NVIDIA GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9200
Tilgængelig plads på harddisk (GB) 2

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse