Driver San Francisco: Deluxe Edition (digital download)

109 kr

San Francisco står overfor en frygtindgydende trussel, efter at lederen af den kriminelle underverden, Charles Jericho, er kommet på fri fod. Deluxe Edition med ekstra biler og udfordringer.

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Driver San Francisco: Deluxe Edition indeholder ekstra biler og udfordringer:
- 3 berømte biler i Multiplayer: Aston Martin DB5 (1963), Lamborghini Miura (1972), Shelby Cobra 427 (1966).
- 4 nye udfordringer i Singleplayer: Mass chase, Relay race, Russian Hills racers og Taxi.

Driver San Francisco
Kun én mand har modet til at gå op imod ham. En mand, der har kørt gaderne tynde i hundredvis af byer og brugt hele sit liv på at sætte forbrydere bag tremmer. Men vil han nedlægge Jericho, er der ingen vej tilbage under det, der meget vel kan blive den sidste store køretur. Hans navn er John Tanner. Og han er The DRIVER'.

DRIVER SAN FRANCISCO, som er skabt af Ubisoft Reflections, samler skaberne af det oprindelige spil og markerer comebacket for den etablerede action-bilspilsserie, som i alt er blevet solgt i 14 millioner eksemplarer på verdensplan. Spillerne får rollen som betjenten John Tanner, mens de kastes ud i en hektisk menneskejagt i området omkring Byen ved Bugten. Takket været en ny, banebrydende spilopbygning kan spillerne nu løbende skifte mellem hundredvis af licenserede køretøjer og på den måde konstant holde sig i begivenhedernes centrum. Med sin tidsløse atmosfære, den unikke bilstyring og fornyede spilbarhed byder DRIVER SAN FRANCISCO på en åben, klassisk og filminspireret biljagtoplevelse.

Bliv en del af de filminspirerede oplevelser i DRIVER. Løs affjedring, lange drifts, skarpe hjørner og tempofyldte biljagter i tæt trafik. Kør mere end 120 licenserede biler i nogle af de mest intense biljagter til dato.

Oplev den spændende historie, hvor personlig hævntørst vil drive Tanner's utrættelige jagt efter Jericho. Følg Tanner's kamp for overlevelse gennem San Francisco og oplev, hvordan jagten bringer ham helt derud, hvor der ikke er nogen vej tilbage.

Efterhånden som Tanner kommer til sig selv efter et forfærdeligt uheld, opdager han, at han har fået en ny evne: SHIFT, der gør ham i stand til konstant at skifte køretøj og overtage styringen. Oplev den uovertrufne intensitet, variation og frihed: Skift til en hurtigere bil, udpeg civile køretøjer til at smadre dine modstandere og tag selv styringen med fjendernes biler for at bremse deres onde planer.

Kast dig ud på de mere end 200 kilometer veje, over Golden Gate Bridge og igennem San Francisco's legendariske landskaber. Skift fra en bil til en anden og bliv en del af de forskellige indbyggeres liv, mens du møder et vildt udvalg af figurer, med hver deres unikke indgang til tilværelsen i en by under belejring.

Oplev 9 forskellige, hektiske og vanedannende online-varianter, hvor SHIFT-funktionen giver spillerne mulighed for at være hvor som helst, når som helst. Kør ind i, følg efter og overhal dine venner i offline split-screen- og online-spilvarianter.

Forevig dine bedste stunts og biljagter med instruktør-gentagelse-funktionen, som giver dig chancen for at redigere og dele dine film. Test dine køreevner under 20 udfordrende ræs og 80 udfordringer spredt ud over hele byen. Lyt til mere end 60 musiknumre med sange fra berømte kunstnere samt ikke mindst det originale og mindeværdige DRIVER-tema.Klik på billederne for at se skærmbilleder i fuld størrelse (åbnes i nyt vindue)

Generelle specifikationer

PlatformPC
Medietype Digital download
Aldersgrænse12
UdgiverUbisoft
UdviklerReflections

Spilinfo

Kategori Racing
Originaltitel Driver San Francisco - Deluxe Edition
Officiel udgivelsesdato 01-09-2011
Udgivelsesdato01-09-2011
Online spilJa
Spillets sprogEngelsk

Minimum systemkrav

Operativsystem Windows XP/Vista/7
DirectX version DirectX 9.0c
CPU 3 GHz Intel Pentium D / 2.2 GHz AMD Athlon64 X2 4400+
RAM 1 GB (XP), 2 GB (Vista & 7)
GPU 256 MB (Shader Model 4.0)
Tilgængelig plads på harddisk (GB) 10
Andet Sound card: 9.0c Direct X-compatible

Anbefalede systemkrav

CPU 2.4 GHz Intel Core 2 Quad Q6600 / AMD Athlon II X4 620
RAM 4 GB
GPU 512 MB (Shader Model 4.0)
Andet 5.1 sound card

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse