Cities in Motion 2: Back to the Past (digital download)

29 kr

Leder du efter vintage-følelsen? Her er et par køretøjer, der også var i det originale spil!

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Kræver basisspillet Cities in Motion 2 for at kunne spille. 

Leder du efter vintage-følelsen? Her er et par køretøjer, der også var i det originale spil! Denne pakke indeholder to busser, to sporvogne, en færge og en trolleybus til at gøre dit spil mere spændende. 

Comet Ambienta (bus): Kom til verden i 1995 af den succesfulde svenske fabrikant. Designet er lavet i former inspireret fra naturen og nye udviklinger fra raketvidenskab. Set fra et teknisk perspektiv er denne bus meget god, og den er en af de reneste busser, der nogensinde er produceret grundet dens meget lille forurening og dens lave støjniveau.  

Evo Urban (bus): Specielt designet til at blive brugt i bybilledet, er denne bus perfekt til korte distancer. En af dens kvaliteter er den store pålidelighed, der kommer ved godt ingenørhåndværk og design. 

Bergstrom Light (Sporvogn): Bergstrom-fabrikken er kendt for motorkretøjer, der kan klare sig i selv hårde miljøer og Bergstrom Light er et glimrende eksempel herpå. Den er også meget attraktiv for kunderne grundet dens gode komfort og de store vinduer. Det er en glimrende vogn til de fleste byer, og den gør det godt på korte distancer. 

TTS Tramcar (Sporvogn): TTS Tramcar er fremragende lavet og har en god kapacitet, så den er en meget velbalanceret valg.

Stingray Cityjet (Færge): Stingray Cityjet er en hurtig, kortdistance katamaran fra Australien. Tredje generation af denne type færge bruger meget lidt benzin og larmer ikke meget. Er velegnet til både almindelig færgeoverfart og til sightseeing, da den både har komfortable sæder og et service-dæk. 

Ness Light Trolley (Trolleybus): Ness Light Trolley er et populært valg i byer rundt omkring i verden og bruger ikke meget elektricitet, så derfor er den førstevalget hos ejere med miljøet i fokus.

Generelle specifikationer

PlatformPC
Medietype Digital download
Aldersgrænse12

Spilinfo

Originaltitel Cities in Motion 2: Back to the Past (DLC)
Online spilNej
Spillets sprogEngelsk
Kræver originalspil Ja
Originalspil Cities in Motion

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse