Batman: Arkham Asylum - GotY Edition (Digital Download)

109 kr

Batman: Arkham Asylum præsenterer spillerne for et unikt, mørkt og atmosfærefyldt eventyr, hvor de føres ind i de mørkeste dele af Arkham Asylum – Gotham’s psykiatriske hospital for sindssyge kriminelle.

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

Batman: Arkham Asylum præsenterer spillerne for et unikt, mørkt og atmosfærefyldt eventyr, hvor de føres ind i de mørkeste dele af Arkham Asylum – Gotham’s psykiatriske hospital for sindssyge kriminelle. Spillerne må bevæge sig i skyggerne og sprede frygt blandt deres fjender, samtidig med at de kommer til at stå ansigt til ansigt med både Jokeren og en række af Gotham City’s mest frygtede skurke, der har taget magten over sindssygeanstalten. Ved hjælp af et velvoksent arsenal af Batman's klassiske opfindelser og færdigheder vil spillerne blive forvandlet til lydløse jægere i forsøget på at bremse Jokeren's vanvittige planer. Batman: Arkham Asylum bygger på en original historie skabt eksklusivt til spillet af den anerkendte Batman-forfatter og femdobbelte Emmy-vinder, Paul Dini, som bl.a. har stået bag manuskripter til den første sæson af TV-serien Lost og Batman: The Animated Series. 

Med fantastisk grafik og dystre, faretruende omgivelser byder Batman: Arkham Asylum på en række varierede spilmuligheder, der flytter grænserne for alle action-, adventure- og superheltespil.

Udnyt det unikke FreeFlow-kampsystem til intuitivt at sammensætte utallige slagkombinationer, der hjælper dig igennem opgørene med de enorme flokke af Jokeren's håndlangere i brutale nærkampe.


Udforsk omgivelserne som Batman, VERDENS SEJESTE DETEKTIV, ved at løse indviklede gåder ved hjælp af topmoderne værktøj som fx røngtenscanning, fingeraftryksaflæsning, Amido Black’-spray og en særlig feromon-søger.


Gå i flæsket på Gotham's mest legendariske kriminelle inklusive Jokeren, HARLEY QUINN, VICTOR ZSASZ og KILLER CROC


Forvandl dig til en usynlig jæger ved hjælp af Batman's frygtede snigangreb og det unikke udsigtspunkt-system, der gør det muligt at følge og jage fjenderne, uden at de ser dig.


Vælg mellem flere forskellige former for angreb som fx at svinge dig ned fra oven eller smadre gennem vægge. Eller brug dit jæger-kamera til at kigge nærmere på begivenhedernes centrum.


Udforsk alle hjørner af Arkham Asylum og bevæg dig frit rundt på den legendariske ø, der for første gang præsenteres i sin rå og realistiske helhed.


Prøv på alle måder, hvordan det er at være BATMAN, når du gør brug af alt fra BATARANGER, eksplosivt gele, batkloen og dine soniske våbe til den uundværlige svingline.


Få adgang til endnu flere hemmeligheder ved at gennemføre skjulte udfordringer, der er fordelt rundt om i omgivelserne og udvikle og justér på dit udstyr ved at optjene erfaringspoint.


Udnyt din superhelts komplette bevægelsesfrihed ved at bruge Batman's kastekrog til at nå alle de steder, du kan komme i tanke om, springe ned fra selv de højeste punkter og svæve i alle retninger.

Generelle specifikationer

PlatformPC
Medietype Digital download
Aldersgrænse16
UdgiverEidos
UdviklerRocksteady Studios

Spilinfo

Kategori Action
Originaltitel Batman: Arkham Asylum - Game of the Year Edition
Officiel udgivelsesdato 17.09.2009
Online spilJa
Spillets sprogEngelsk

Minimum systemkrav

Operativsystem Windows XP/Vista/7
DirectX version DirectX 9
CPU 3 GHz
RAM 2 GB
GPU NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon 1300
Tilgængelig plads på harddisk (GB) 8
Andet Sound Card: DirectX 9 compatible

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse