Sony Movie Studio 13 Platinum DVD

754 kr

Videoredigering og DVD-kreering

EAN: -    Producentens varenr.: MESPMS13000
     

Vis dig fra din bedste side.
Der sker hele tiden ting omkring os, og det bedste vi kan gøre er at en gang imellem optage det. Fange det sjove, energien, kærligheden, så vi kan dele det med andre. Smartphones gør det nemt at fange disse øjeblikke, men hvorfor ikke sætte tid af til at lave en film, der er ligeså speciel som dagen, det hele blev optaget på? Lad være med at lægge videoen på nettet som du plejer. Forfin den. Tilføj effekter. Tilføj et soundtrack og en titel. Men det vigtigste af alt, tilføj dig. Vis dig fra din bedste side med Movie Studio Platinum.
Nyt!
To forskellige redigeringsindstillinger.
Uanset hvilken indstilling du vælger, kan du fremvise dine færdige film, ligesom det passer dig. Upload dem på YouTube eller på Facebook, brænd dem over på en Blu-ray disk eller DVDer med tilpassede menuer og grafik. Med dets indbydende grænseflade, intuitive workflow og imponerende redigeringsværktøjer, er Movie Studio 13 Platinum den bedste måde at perfektionere sine film på, inden man deler dem med resten af verden.
Nyt!
Rør det.
Vær én med din film. Movie Studio kan indstilles til touch, så du kan droppe musen og lave en film på din touch-enhed fra Sony VAIO.
Hjælpen er der altid
Uanset om du er helt ny til videoredigering eller bare ikke har prøvet Movie Studio før, finder du ud af, at det er rigtig nemt at lave en film. Med effektive Help Bubbles og interaktive Show Me How-tutorials, har videokreering aldrig været så nemt.
Nyt!
Format support
Hvad har 4K, stereoskopisk 3D, MP4 og AVCHD-billeder til fælles? De kan alle sammen redigeres i det samme Movie Studio projekt! Movie Studio understøtter en lang række filformater.
Soundtracks and titles
Afrund din film med spændende soundtracks og smukke titler. Skab det perfekte musik ved at importere din egen musik fra cder eller MP3er eller optag instrumenter direkte ind i programmet. Tilføj animeret eller simpel, men classy, tekst med titelværktøjerne. Få din film til at adskille sig fra de andre.
Gør din film mere levende
Boost farver, tilføj slow motion eller tilføj andre effekter for at fremhæve dine projekter. Brug det nye Color Match-værktøj for at opnå en ensartet farvelook fra en scene til den næste.
Overgange og opløsninger
Fra standardopløsning til sensationelle 3D-overgange. Tilføj artistisk stil mellem scenerne. Tilpas dine overgange og se dem på forhånd i realtid.

Generel information

LicenstypeFull version
Antal licenser1 stk
PlatformWindows
SprogEngelsk

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse