Sony Movie Studio 13 DVD

404 kr

Nemmere videoredigering

EAN: -    Producentens varenr.: MESMS13000
     

Skab noget bemærkelsesværdigt
Smartphones gør det nemt at optage film, og Movie Studio gør det endnu nemmere at få filmene til skille sig ud. Med en strømlinet workflow, kraftfulde redigeringsværktøjer og en masse video- og lydeffekter har du muligheden at skabe fantastiske film lige foran dig. Tilføj titler og musik. Ret farverne og tilføj overgange. Movie Studio tilbyder alle værktøjer og features, du har brug for til at lave et kunstværk, på ingen tid.
Film, slideshows og meget mere
Tilføj billeder og film til tidslinjen og kom i gang med at skabe. Træk filer rundt på tidslinjen for at placere dem, lige hvor du vil have dem. Oplev friheden at kunne eksperimentere med videoredigering uden bøvl og bekymringer om at lave fejl.
Nyt!
Rør ved dine redigeringer
Movie Studio kan indstilles til pcer med touch, hvilket betyder, at det at bruge en mus til at trække og flytte rundt på ting på din tidslinje, nu er en ting, der hører til fortiden! Redigér, tilføj overgange og effekter og optag en voiceover alt med et tryk med din finger.
Lav film
Nu behøver du ikke længere at gætte! Med den strømlinede Make Movie dialog er det nemt at være sikker på, at du har valgt den rigtige format, når du skal uploade det til internettet, lave en DVD eller gemme det på et kamera eller en bærbar enhed.

Generel information

LicenstypeFull version
Antal licenser1 stk
PlatformWindows
SprogEngelsk

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse