PaperPort 14 EN/FR/DE/NL/ES/IT

599 kr

Licens antal: 1 Bruger(e), Sprog: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiens, Hollandsk, Softwaretype: Download, Licenstype: Fuld pakke

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

Når du køber varer som download hos wupti.com, modtager du kort tid efter din bestilling (normalt indenfor 1 time, dog max 24 timer) en e-mail med link til vores ”Activate Here” portal, hvor du kan downloade både programmet og licensnøglen. Der bliver ikke fremsendt et fysisk produkt til dig. Du downloader og aktiverer blot produktet og er derfor i gang med det samme. Der er 14 dages fortrydelsesret på produktet, såfremt du ikke har åbnet linket til licensnøglen. Når du klikker på linket til licensnøglen, svarer det til, at du bryder forseglingen på produktet og fortrydelsesretten bortfalder herved.

PaperPort 14 er det hurtigste og nemmeste måde at scanne, dele og organisere dine dokumenter, filer og billeder på. Med PaperPort 14 på din PC kan du nu få adgang til dine dokumenter hvor som helst og fra hvor som helst med din PC, Mac, iPhone, iPad eller Android device.

Licens antal1 Bruger(e)
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiens, Hollandsk
Minimum harddisk-plads700 MB
Minimum RAM1024 MB
SoftwaretypeDownload
Påkrævet operativsystemWindows
LicenstypeFuld pakke

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse