Adobe Premiere Elements 13

497 kr - 662 kr

Licens antal: 1 Bruger(e), Skab dine egne videoer, Tilføj cool effekter, Del med verden

EAN: 5051254611042    Producentens varenr.: 65237733
     
Forhandler
Pris

Når du køber varer som download hos wupti.com, modtager du kort tid efter din bestilling (normalt indenfor 1 time, dog max 24 timer) en e-mail med link til vores ”Activate Here” portal, hvor du kan downloade både programmet og licensnøglen. Der bliver ikke fremsendt et fysisk produkt til dig. Du downloader og aktiverer blot produktet og er derfor i gang med det samme. Der er 14 dages fortrydelsesret på produktet, såfremt du ikke har åbnet linket til licensnøglen. Når du klikker på linket til licensnøglen, svarer det til, at du bryder forseglingen på produktet og fortrydelsesretten bortfalder herved.

Adobe Premiere Elements 13 er blevet endnu bedre. Nu kan du hurtigt lave videoer ud fra dine yndlingsdele fra et videoklip eller du kan fortælle en lang historie med levende billeder. Tilsæt bevægelse i filmtitlerne, skab noget drama og seje effekter, og få hjælp mens du arbejder takket være forklaringer og tips. 

Forvandl dine videor til den måde du ønsker at præsentere og se dem på. Du kan hurtigt ændre effekter og lave dine videoer på en sådan måde at de repræsentere det budskab du ønsker at sende. Derefter kan du nemt dele dine videoer på diverse sociale medier nemt og enkelt. 

Licens antal1 Bruger(e)
SprogEngelsk
Minimum harddisk-plads5000 MB
Minimum RAM2000 MB
SoftwaretypeDownload
Påkrævet operativsystemWindows / Mac
LicenstypeFuld pakke

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse