AirPort Express router

744 kr - 944 kr

Højtydende Trådløs router til din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC! Opret gæste netværk, stream musik, eller del din printer.

EAN: 0885909462698    Producentens varenr.: MC414Z/A
     
Forhandler
Pris

Anvendelse - Den tilbyder hurtig, 802.11n Wi-Fi adgang til Mac-computere, PC'er og Wi-Fi-enheder, såsom iPad, iPhone, iPod touch og Apple TV. Slut dit DSL-eller kabelmodem til AirPort Express Base Stationen. Når det er gjort, er det hurtigt og let at sætte den op med  AirPort-værktøj, som er tilgængelig som download til både Mac OS X og Windows.

Dobbelt dual-band Wi-Fi - For at opnå maksimal rækkevidde og kompatibilitet arbejder AirPort Express samtidigt på både 2,4 GHz og 5 GHz bånd. På den måde vil alle enheder på netværket bruge det mest effektive band automatisk. Den bruger den nyeste trådløse 802.11n-teknologi, så du får op til fem gange mere Wi-Fi ydelse og op til dobbelt så stor rækkevidde, samennlignet med det normale trådløse 802.11g-netværk.

Gæste-netværk - Opret et separat Wi-Fi-netværk med en separat adgangskode for dine gæster. Du skal blot aktivere gæste-netværksfunktion og dine gæster vil have adgang til nettet men de vil ikke få adgang til dit netværk med private filer, hard-diske, printere osv.

Print uden ledninger - Har flere computere hjemme eller på kontoret, men kun én printer? Intet problem. Du skal bare slutte en kompatibel printer til USB-porten på AirPort Express Base Stationen. Printeren bliver med det samme tilgængelig for alle computere (Mac og PC) på dit trådløse eller kablede netværk.

Stærk sikkerhed og adgangskontrol - AirPort Express gør meget for at holde uvedkommende væk fra dit  dit trådløse netværk. Den har en indbygget firewall og understøtter branchens standardteknologier til kryptering, herunder WPA/WPA2 og 128-bit WEP. Heldigvis er det stadig nemt for autoriserede brugere at oprette forbindelse til basen. Så god sikkerhed uden at være besværligt. Firewallen bliver automatisk slået til, så du ikke behøver at gøre noget.

Stream din musik med AirPlay - AirPlay tager musikken fra iTunes-biblioteket på din computer eller iOS-enhed og sender den trådløst til en kompatibel stereoanlæg eller højttalere. Du kan også tilslutte dine højttalere til AirPort Express vha. et lydkabel (medfølger ikke i pakken).

Produktbeskrivelse

Produkttype Router
Modelnavn Apple AirPort Express
Produktserie AirPort Express

Generelle specifikationer

Trådløs teknologiJa
InterfaceRJ-45 (ethernet), Wi-Fi, USB, Analog/Optical audio
Standard802.11 b/g/n
Sikkerhed40/128 bit WEP, WPA, WPA2, MAC address filtering, NAT firewall, Time based access control
Integreret afbryderJa
Antal porte 1,00

Andet

OS kravOS X, Windows
Producentens Varekode MC414ZA

EAN

EAN-kode885909462698

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse