SteelSeries Siberia Elite Prism Black

1.199 kr

Fantastisk komfort, 40 mm lyddrivere, 7.1 virtuel surround

EAN: -    Producentens varenr.: 51191
     
Forhandler
Pris

SteelSeries Siberia Elite Prism giver dig enestående lydkvalitet blandet med topkomfort og features, der gør det til det ultimative gaming headset. Man har taget alt, hvad der var elsket ved det prisvindende Siberia Elite og gjort det endnu bedre både indvendigt og udvendigt. Den rige gaminglyd er resultatet af flere års udvikling og erfaring. 

Med Dolby teknologi får du et SteelSeries Siberia Elite Prism headset med virtuel 7.1 surround for at du kan leve dig endnu mere ind i dine spil og opleve dem på helt nye måder. Dolby hovedtelefoner simulerer det at sidde i en stue med adskillige højtalere og nyde musik, film og game på højt niveau. 

Fantastisk komfort takket være store ørebøffer med to formål - isolering udefra og intens lyd indeni
7.1 Virtuel Dolby surround 
Virker med adskillige platforme

Med SteelSeries Engine 3 softwaren på din Mac eller PC kan du justere lyden efter eget ønske og præferance. Dette gør det muligt for brugeren at skræddersye lydprofiler til spil, hvor noget er vigtigere end andet, såsom fodspor osv. 

De store ørebøffer er lukkede og har to formål. Det ene formål er at holde udefrakommende lyde væk fra dig, så du ikke bliver forstyrret, mens det andet formål er at holde gaming lyden inde og tæt til brugeren. 

Mikrofonen er ligeledes blevet opgraderet fordi et gaming headset ikke kun går ud på at høre, men også kommunikere videre. Derfor er mikrofonen opgraderet for at give modtagerne en krystalklar lyd igennem. 

 

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse