SteelSeries H Wireless

1.999 kr

2 genopladelige batterier for kontinuerlig gaming, Passer til PC, Mac, Xbox, PlayStation, Dolby Digital, Professionel lydkvalitet

EAN: -    Producentens varenr.: 61298
     

Professionel lyd uden kompromis

SteelSeries H Wireless smider kablet fra den succesfulde H-serie for at levere ekseptionel trådløs lyd. Dermed får du krystalklar lyd på højeste niveau til alle dine platforme. 

Lag fri

SteelSeries H Wireless hopper konstant til den bedste frekvens for at imødekomme frekvensforstyrrelser. De fleste andre trådløse headsets venter med at forstyrrelsen opstår før de skifter, men SteelSeries H Wireless kommer dette problem i forkøbet og giver dig den mest støjfrie oplevelse. Samtidigt er streaming af den trådløse lyd på SteelSeries H Wireless konstant og derfor hverken forsinket eller forhastet. 

Dolby Audio

Fordyb dig selv i fantastisk virtuel 7.1 surround. Med SteelSeries H Wireless får du nemlig tre forskellige Dolby teknologier for at få den ultimative lydoplevelse; Dolby Headphone, Dolby Digital og Dolby Pro Logic IIx. 

Ydelse på enhver platform

Hvorfor ikke have ét headset til det hele. Det var netop tanken bag SteelSeries H Wireless, som dermed er kompatibel med PS4, PS3, PC/Mac og Xbox 360. Med den officielle adapter er SteelSeries H Wireless også kompatibel med Xbox One så dermed er dette SteelSeries H Wireless ligeså fleksibelt som du selv er. Du kan endda forbinde din mobiltelefon eller tablet, hvis du vil høre din musik derfra mens du spiller. Mulighederne er mange og forbindelsesmulighederne ligeså. Ydermere er SteelSeries H Wireless udstyret med en Sound Share mulighed så du kan dele din lydoplevelse med en kammerat. 

Sofa-styring

For at bruge et smart udtryk for at du kan styre de mest gængse funktioner, såsom volumen, direkte fra selve hovedtelefonerne i stedet for at skulle stå op og skifte indstillinger. Du kan også skifte Equalizer uden at skulle stå op. 

Esset i ærmet - udskiftelige batterier

Åh nej tænker nogle nu og forestiller sig uendelige mængder af batteripakker, men fortvivl ikke, for det som SteelSeries H Wireless tilbyder dig er helt enestående. Der medfølger to genopladelige batterier, som hver især giver op til 10 timers spilletid, og mens du spiller med det ene batteri genoplades det andet batteri i transmitteren, så du undgår at skulle forbinde dig selv til at lade op mens du spiller. Du forbliver altså trådløs hele tiden med SteelSeries H Wireless. Smart ikke?

Elegance i stuen

Udseende er ikke alt? Nej, men det er ikke ensbetydende med at man skal finde sig i alt og SteelSeries H Wireless er lavet med henblik på at se flot ud selvom man skulle bruge dem i stuen. Fordelen her er at SteelSeries H Wireless ikke skiller sig ud fra resten af medieenhederne og ser lækkert ud uanset, hvor det er. 

Livemix og Chatmix

Med livemix får du mulighed for at aktivere en feature, der lader SteelSeries H Wireless styre kombinationen af lydniveauet for spillet kontra chat, så du får spillets lyd helt tydeligt og højt igennem mens dine venner ikke snakker, men den skruer ned for spillet når de gør så du kan høre dem. Du kan med Chatmix også selv styre dette og få det som du vil have det. Equalizeren lader dig ligeledes høre lyden som du vil have den og fokusere på de toner du foretrækker. 

FormålGaming
ForbindelseTrådløs
FjernbetjeningJa
MikrofonJa
Responsbåndbredde20 - 20000 Hz
Vægt297 gram
TypeOver-ear
Surround7.1

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse