SMS Audio STREET by 50 Wired On-Ear Headphone Sport, Pink

999 kr

Type: On-ear, Formål: Sport, Forbindelse: Kablet, Perfekt til en aktiv livsstil

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

SMS Audio STREET by 50 Wired On-Ear Headphone Sport, Pink

Introducerer den nye Sport version af den nye STREET by 50 ™ on- Ear hovedtelefon. Denne enestående kombination af første klasses teknologi og professionel studie lyd er et perfekt match for musikelskeren der vil kombinere god lyd og aktiv livsstil. Hovedtelefonen har ”oval-fit” kopper der giver perfekt pasform og leverer professionel studie lyd.

Prøv den

Endelig en hovedtelefon, der kan stå distancen en hel dag – uden problemer. Street by 50 On- Ear Wired Sport hovedtelefon er IPX4 godkendt og er derfor støv og stænktæt. Prøv professionel studielyd i ørerne.

Sej gummibelægning

Hovedbøjlen og kopper på Street by 50 On-Ear Wired Sport hovedtelefon er gummibelagt for at modstå slitage, ridser og endda aftryk fra svedige fingere.

Denne ultralette og holdbar hovedtelefon er designet til at have med på farten og har aftagelig ledning med mikrofon. Den kan foldes og hurtigt pakkes ned i det medfølgende etui.

Størrelse betyder noget

Koppens patenterede ”Oval-Fit” design passer til formen og vinklen på dine ører. Det perforerede læder er meget holdbart og holder samtidig øret køligt. Puderne er bløde og komfortable til have på hele dagen.

Bon Voyage

Street by 50 On- Ear Wired Sport hovedtelefoner er den ideelle rejsepartner for ture rundt omkring i verden , eller bare på tværs af byen. Hovedtelefonen er let sammenklaplig og pakkes hurtigt ned til en kompakt størrelse og opbevares nemt i det medfølgende etui.

Medfølger:

• Beskyttelses etui

• Aftageligt kabel med 3-knap mikrofon

• Sved klud

• Vaskbare betræk til kopperne

• Brugervejledning

• Velkomst brochure

FormålSport
ForbindelseKablet
LydKlik for infoStereo eller surround på headset/hovedtelefonerStereo
TypeOn-ear
FarvePink

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse