Creative MA-200 Purple

112 kr

Type: In-ear, Formål: Musik, Forbindelse: Kablet, Mikrofon

EAN: -    Producentens varenr.: -
     Farverigt og trendy mobilheadset

Med det iøjefaldende Creative MA200 i-øret-headset skiller du dig ud samtidigt med, at du bliver hørt klart og tydeligt. Designet med ergonomisk indbygget mikrofon med enkelt-knap, så du nemt kan besvare stemmeopkald eller afspille og sætte musik på pause på din Android™ og andre smartphones. Dets lydisolerende design lukker af for udefrakommende støj, så du kan nyde dine samtaler eller afspilning i fred. Derudover er dets Neodymium-drivere bastunede, så du kan nyde dunkende dance- eller house-numre på maksimal volumen. Creative MA200 er tilgængelig i et udvalg af trendy farver, der matcher din stil og dit humør.

Tydelige samtaler med forbedret styring

Den indbyggede mikrofon med enkelt-knap leverer sprød lyd til dine samtaler under opkald og tillader grundlæggende opkalds- og afspilningsfunktioner, der er optimeret til Android-smartphones. Nogle apps til Android-headset (fås seperat) på markedet, kan levere ekstra funktioner til styring af musikspor- og lydstyrkefunktionalitet. Disse hovedtelefoner fungerer også sammen med Apple® iOS-enheder og andre smartphones.


Lyd i høj kvalitet

De bastunede Neodymium-drivere leverer en dunkende lyd til dine dance-numre, mens de bevarer tydelige stemmeopkald fra dine mobile enheder. Du er sikker på at få den bedste lyd til ethvert brugsscenarie.


Støjreduktionsevne

Det ergonomiske i-øret-design isolerer omgivende støj, så du kan nyde dine samtaler eller din underholdning uden at blive forstyrret.


Den bedste pasform til dine ører

Få den bedste pasform til dine ører. Vælg mellem tre forskellige størrelser på bløde silikoneørepropper, der giver den optimale tætning i dine ører.


Skil dig ud fra mængden

Vælg mellem en række flotte farver, der matcher dit tøj, din hårfarve eller dit humør. Disse musikledsagere er et sikkert valg.

FormålMusik
ForbindelseKablet
MikrofonJa
Responsbåndbredde8 - 22000 Hz
Kabellængde1,2 m
Vægt13 gram
TypeIn-ear

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse