Creative Inspire T10

247 kr - 503 kr

Musik, Kablet

EAN: 5390660145599    Producentens varenr.: 51MF1600AA000
     
Forhandler
Pris

Fremragende lyd sammen med stationære og bærbare pc'er og MP3-afspillere.

Creative Inspire T10-højttalere leverer al digital musik i høj kvalitet. De kompakte og slanke højttalere i blank sort kombinerer avanceret teknologi med flot design for at kunne levere bedre lyd med pc'en, bærbar eller MP3-afspiller. Højttalerne skaber en ægte Hi-Fi-lydoplevelse ved hjælp af separate diskantenheder, der giver enestående perfektion, præcise drivere, der giver afbalanceret gengivelse af mellemtoner, og BasXPort™-teknologi, der sikrer stærk bas uden en subwoofer. Separate kontroller til lydstyrke og bas sikrer optimal afspilning af alle typer musik, og Inspire T10'erne kan placeres tæt på pc- og fjernsynsskærme takket være den magnetiske afskærmning. Hovedtelefonstik giver mulighed for private musikoplevelser.

Tekniske specifikationer:

Højttalereffekt: 5 watt RMS pr. kanal (to kanaler)
Frekvensområde: 80 Hz ~ 20 kHz

Elegant 2.0-design med separat diskantenhed på 1" og mellemtoneenhed på 3" i hver satellithøjttaler, hvilket giver forbedret gengivelse af høje toner og mellemtoner.
BasXPort™-funktion i hver satellithøjttaler leverer en stærk bas for at fuldende lydoplevelsen uden en separat subwoofer.
Separate kontroller til tonejustering og lydstyrke/afbryder gør det muligt at justere udgangseffekten efter personlig smag.
Kan tilsluttes MP3-afspiller samt stationære og bærbare pc'er. Hovedtelefonstik til private musikoplevelser.
Magnetisk afskærmning gør det muligt at placere højttalerne tæt på fjernsynsskærme, bærbare pc'er og andet udstyr.

FormålMusik
ForbindelseKablet
Udgangseffekt (RMS)5 Watt
Responsbåndbredde80 - 20000 Hz

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse