BEATS Solo2 On-Ear Pink

1.450 kr

Type: On-ear, Formål: Musik, Forbindelse: Kablet

EAN: 0848447012671    Producentens varenr.: MHBH2ZM/A
     

BEATS Solo2 On-Ear Pink

DESIGNED FOR SOUND. TUNED FOR EMOTION.

 

SOLO2 er landet. Beats mest populære hovedtelefon har ændret form indefra og ud. Opdateret forbedret akustik og et bredt lydspektrum så du føler musikken. SOLO2 er strømlinet, let, mere robust og bekvem end nogensinde. Tag din musik med dig hvor end du går.

OPLEV EN NY SOUND

Lad dig opsluges af en følelsesmæssig lydoplevelse. SOLO2 er mere dynamisk, har et bredere lydregister og en klarhed som bringer dig nærmere det artisten ønsker at du skal høre. Uanset hvilken type musik du holder af vil du få følelsen af hifi lyd i din SOLO2.

INDIVIDUEL KOMFORT

SOLO2 er komfort. Allerede på den fleksible hovedbøjle er ørekopperne vinklede hvilket giver en bekvem følelse. Ørekopperne er ergonomisk vinklede for naturlig pasform og for optimal komfort og lydgengivelse ind i øret. De er fremstillet af premium materiale som afleder varme og minimerer lydudslip.

STRØMLINET DESIGN

Tænk lækker sportsvogn. SOLO2 brillerer med strømlinede æstetiske, hurtige flydende kurver og ingen synlige skruer. Nøje udvalgt materiale for at skabe en robust og holdbar hovedtelefon til daglig anvendelse. Let at folde sammen og klar til dit aktive liv.

Med det farvematchede RemoteTalk™ kabel kan du skifte spor, justere volumen og svare når telefonen ringer. (RemoteTalk™ kablet er kompatibel med iOS enheder. Funktionalitet kan variere afhængig af enheden).

HVAD ER DER I FORPAKNINGEN

Beats SOLO2 on-ear hovedtelefoner

RemoteTalk™ kabel

Opbevaringsetui

FormålMusik
ForbindelseKablet
Kabellængde1,361 m
Vægt205 gram
TypeOn-ear

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse