Beats by Dr. Dre Studio Wireless Rød

2.299 kr

Type: Over-ear, Formål: Musik, Forbindelse: Trådløs, Fjernbetjening

EAN: 0848447009251    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Mærk musikken – ikke kablerne

 

Den nye Beats Studio fås nu også som trådløs. Det er den samme hovedtelefon, med adaptiv støjreduktion (ANC), et genopladeligt batteri. Ny designet lydgengivelse, men uden kablerne. Via Bluetooth er du tilsluttet i op til 30 meters afstand, så kan du bevæge sig frit og beholde musikken. Tag imod opkald, skift melodi og juster lydstyrken direkte på ørekoppen. Studio Wireless har al den energi og spænding, du forventer fra Beats, bare med mere frihed.

Føl musikken

Beats Acoustic Engine™ gør din lytteoplevelse mere intim, personlig og ægte. Den særlige DSP software er udviklet til at generere den følelsesmæssige oplevelse som Dr. Dre, Jimmy Lovine, og en del af musikindustrien største rock, hip-hop, pop, elektroniske og R & B-producenter ønsker du skal opleve. Det er sådan musikken vil lyde, hvis kunstneren spiller sangen for dig personligt.

Lettere, stærkere og mere komfortable

Da vi redsignede vores legendariske hovedtelefon udformede vi den som en smuk sportsvogn med frække kurver, glatte overflader og ingen synlige skruer. Vi har fjernet 13 procent af den oprindelige vægt og tilført en lettere, stærkere og mere behagelig hovedbøjle. Vi har skabt nye blødere ørekopper og en mere ergonomisk bøjle alt sammen for at opnå en fleksibel og individuelt skræddersyet hoved pasform. Alt sammen for at du skal kunne holde din musik for dig selv.

Hvilke batterier?

At batterierne løber tør kan ødelægge oplevelsen på et splitsekund. De nye Beats Studio Wireless klarer dette med det indbyggede genopladelige batteri, som rækker op til 12 timer ved trådløs brug og 20 timer når de er tilsluttet via kabel. For at undgå unødigt energiforbrug slukkes enheden når du trækker kablet ud og den synlige batterimåler viser, hvor meget strøm batteriet har tilbage. Glem specielle adaptere, de nye Studio Wireless oplades via mikro-USB næsten hvor som helst.

 

Overdøv uønsket støj

Luk lyden ude fra støjende omgivelser med den kompromisløse dual-mode adaptiv støjreduktion. Når du lytter til musik arrangerer støjreduktion automatisk en balance mellem din musik og omgivelserne. Hvis du blot ønsker at bruge hovedtelefoner til at blokere uønsket støj, øges den adaptive støjreduktion automatisk, alt for en roligere verden.

 

Hvad er der i kassen

Beats Studio Wireless hovedtelefoner
USB 2.0 kabel til opladning (USB A til USB Micro-B)
USB power adapter
3,5 mm lydkabel
RemoteTalk ™-kabel
Hård beskyttende opbevaringstaske
Beats rengøringsklud
Quick start guide

FormålMusik
ForbindelseTrådløs
FjernbetjeningJa
LydKlik for infoStereo eller surround på headset/hovedtelefonerStereo
Responsbåndbredde20 - 20000 Hz
Vægt240 gram
TypeOver-ear
FarveRød

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse