Lenovo ThinkPad E540

6.199 kr - 6.523 kr

15,6" HD skærm, Intel Core i3 processor, 4 GB RAM / 500 GB Harddisk, Windows 7 Professional, Microsoft Windows 7 Professional 64-bit Edition (Windows 8.1 Pro 64-bit Edition nedgraderingsmulighed), Dansk tastatur layout

EAN: 0888772536800    Producentens varenr.: 20AV006AMD
     
Forhandler
Pris

Lenovo ThinkPad E540

Prisbelønnet tastatur forbedret yderligere til Windows 8

Det legendariske, ergonomiske ThinkPad-tastatur i fuld størrelse, som tåler spildt væske, er kendt for hele rækken af taster, en fremragende fornemmelse og en TrackPoint®-pegeenhed. Og nu er det optimeret til Windows 8 med praktiske multimedieknapper, mulighed for funktionslås og omgående adgang til at se apps. Desuden kan en større og jævn TrackPad med 5-punkts klikintegration konfigureres på mange måder via indstillingerne.

Lang batteridriftstid

Brug computeren næsten hele dagen med op til 6 timer uden at være tilsluttet en stikkontakt, så du kan nå en hel dags arbejde på en enkelt opladning.

HDD-hastighedsaccelerator

Hastighedsacceleratoren fordobler systemets hastighed, især når du åbner og gemmer, så du bruger mindre tid på at vente og mere tid på at lave noget.

Hurtig dataoverførsel

Flyt data hurtigere mellem E540 og andre enheder med SuperSpeed USB 3.0, der gør filoverførsel op til ti gange hurtigere, så du lynhurtigt kan kopiere store mediefiler samt oprette forbindelser mellem lyd- og videorelaterede eksterne enheder uden problemer.

Foldehængsler & Active Protection System

Oplev en bærbar computer, der holder, takket være foldehængslernes slidstyrke og Active Protection System (APS), der registrerer, når systemet tabes, og reagerer ved at stoppe harddisken og beskytte dine data.

Integreret 720p HD-webkamera & dobbelte, støjannullerende mikrofoner

Oplev fremragende webkonferencer på din E540, som har et 720p HD-webkamera (med vidvinkelvisning og ansigtsgenkendelse), der kan anvendes selv i svagt lys, dobbelte, støjannullerende mikrofoner med konfigurationer for krystalklare private og konference-VOIP-møder samt praktiske multimedietaster, der giver hurtig og nem adgang til mikrofon, højttaler og kameraknapper.

Dolby®-højttalere med Advanced Audio™

Med denne pakke lydteknologier kan din ThinkPad levere en klar og tydelig surroundsoundoplevelse via de indbyggede stereohøjttalere. Teknologien øger lydens klarhed for VOIP-applikationer, maksimerer lydstyrken uden forvrængning og forbedrer dialogens klarhed, når du ser videoer.

BehovHverdag
Type computerTraditionel
Skærmstørrelse15,6 "
RAMKlik for infoComputerens evne til at have flere programmer åbne på samme tid afgøres af mængden af RAM.4 GB
Harddisk500 GB
Processor familieIntel® Core™ i3
Skærmopløsning1366x768 pixels
SkærmtypeLED-baglys
ProcessorKlik for infoProcessor eller CPU som den også kaldes er hjernen af computeren.Intel Core i3-4100M
Processor antal kernerKlik for infoDes flere kerner jo flere opgaver kan computeren klare samtidigt.2
Processor hastighed2,5 GHz
StyresystemWindows 7
Styresystem type64-bit
HarddisktypeKlik for infoBeskriver harddiskens type, hvor HDD er en traditionel harddisk, mens SSD er en flashbaseret og hurtigere enhed. Alternativt kan man få hybride diske, der kombinerer af de to typer og giver hurtig opstart med stor kapacitet.HDD
Harddisk hastighedKlik for infoRPM står for Revolutions Per Minute (omdrejninger i minuttet).Des flere omdrejninger jo hurtigere vil data på computeren blive tilgået.I computere til forbrugere er 5400 RPM er det mest gængse men man kan få harddiske med 7200 RPM. Harddiske med 7200 RPM er mest brugt i computere med primært formål til spil.5400 RPM
GrafikkortIntel HD Graphics
DrevKlik for infoAngiver hvilket type drev computeren har. Såfremt computeren ikke indeholder drev kan et eksternt drev tilkøbes.DVD-brænder
KortlæserJa
Netværk10/100/1000 Mbps
Trådløst netværkKlik for infoAngiver hvilken trådløs standard denne enhed understøtter802.11b/g/n/ac
BluetoothJa
SkærmoverfladeMat
FingeraftrykslæserJa
Numerisk tastaturJa
TastaturlayoutDansk
Antal USB2.01
Antal USB3.02
HDMIJa
VGAJa
LydStereohøjttalere
Webcam720p HD
Batteri6 celler
Batteritid6,2 timer (op til)
Vægt2,46 kg
Bredde37,7 cm
Dybde25 cm
Højde2,96 cm
Producentens varenummer20C600JFMD
Farve / MaterialeSort
Ekstra infoMicrosoft Windows 7 Professional 64-bit Edition (Windows 8.1 Pro 64-bit Edition nedgraderingsmulighed)
Ekstra info 2Dansk tastatur layout

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse