ASUS Transformer Book TX300CA-C4005H (rfbd)

6.445 kr

Superportabelt kraftpaket med avtagbar 13-tums Full HD-touchskärm, i7-processor och både SSD och 500 GB hårddisk! Rekonditionerad i nyskick.

EAN: -    Producentens varenr.: TX300CA-C4005H
     

Denna produkt är rekonditionerad av tillverkaren, har återställts till nyskick och säljs nu till ett mycket förmånligt pris. Du får 6 månaders garanti från Billigteknik!
Bærbar og hårdtarbejdende
Uanset om den bruges som en Windows 8-tablet med multitouch eller som en bærbar computer med tastatur og trackpad giver ASUS Transformer Book utrolig ydeevne ved et enklet tryk på en knap. Et udvalg af 3. generations Intel Core i5- og i7-processorer gør at man hurtigt kan skifte mellem programmer for effektiv multitasking i Windows 8 og Intel Turbo Boost Technology 2.0 giver ekstra kraft når det behøves. Nyd af en jævn afspilling af HD-video, høj ydeevne i spil og en utrolig lydkvalitet fra ASUS SonicMaster.
Lagringsalternativer der passer til dig
Med to forskellige lagringsenheder fungerer ASUS Transformer Book som du vil have den til. Som bærbar computer rummer harddisken på 500GB over 100 DVD-film, mere end 9000 MP3-albummer og mængder af dokumenter, så der er ingen grund til at efterlade noget derhjemme når du er på farten. Som en tablet gør SSD-enheden på 128GB at apps starter med det samme og giver en flydende og effektiv Windows 8-oplevelse. Derudover giver ASUS WebStorage adgang til sikker lagring i skyen når du er ude.
Stor og hurtig harddisk
Tilslut ASUS Transformer Book til dockingstationen og den bliver til en fuldt funktionel bærbar computer. Eksklusiv ASUS-teknologi giver ekstreme overføringshastigheder på 5 Gbit/s fra harddisken.
Bagbelyst tastatur
Som bærbar computer har ASUS Transformer Book et bagbelyst tastatur med lysstyrke der automatisk justeres efter lyset i omgivelserne.
Smart batteriteknik
ASUS Transformer Book er udstyret med Power Up! Teknik for smart batteriladning. Når den bruges som tablet lader Transformer Book tablet'ens batteri når den bruges med den mobile dockingstations tastatur og trackpad. Når den bruges som bærbar computer, er Transformer Book en komplet bærbar med lang batteritid.
Mere end en mobil dockingstation
ASUS Transformer Book har en mobil dockingstation der er mere end bare et bagbelyst tastatur og trackpad med smart gesture-understøttelse. Med en harddisk på 500 GB, to USB 3.0-porte og Gigabit LAN er den fuldt udstyret bærbar computer med eget batteri.
Arbejd med det samme
Med op til to ugers standby-tid når den bruges som bærbar computer behøver du ikke vente på at ASUS Transformer Book ska lukkes ned, og med en opstartstid på to sekunder fra standby er den klar til brug når du behøver den.
Dobbelte HD-skærme
ASUS Transformer Book har en Full HD-skærm med en opløsning på 1080p og IPS-teknologi der giver et skarpt og detaljeret billede og en synsvinkel på 178 grader. Multitouch-understøttelse giver total kontrol i Windows 8 og Mini DisplayPort gør det let at tilslutte et HDTV.
Overlegen lydkvalitet
ASUS SonicMaster-teknologi blev udviklet i samarbejde med lydeksperterne på Bang & Olufsen ICEpower og giver en fantastisk lyd i biografkvalitet. Fire højtalere når den bruges som bærbar computer giver en mægtig lydoplevelse og MaxxAudio giver fuldt indstillelig EQ-kontrol for perfekte resultater med film, musik og spil. Indspillet lyd er også krystalklar takket være en matrixmikrofon der filtrerer baggrundslyden fra.

Specificationer

Bedst tilFamilie
SkærmstørrelseTouchscreen 13.3 "Full HD LED IPS
Skærmopløsning1920 x 1080 (Full HD)
ProcessorIntel Core i7-3517U 1,9 GHz (3,0 GHz Turbo)
Processorkerner2 kerner - fremskynder din computer
Cache4 MB L3-cache for bedre ydeevne
HyperthreadingProcessoren understøtter HyperThreading for bedre ydeevne
RAM4 GB DDR3 RAM
Maksimal RAM4GB
Harddiskplads128GB SSD + 500GB mekanisk harddisk
Harddisk hastighedRotationshastighedstabet 5400 RPM
GrafikIntel HD
Kablet netværkOp til 1000 Mbit/s
Trådløst netværkOp til 300 Mbps
WebkameraerWebcam med integreret mikrofon
HøjttalereStereohøjttalere
HDMIMikro HDMI-ulostulo
USB 3.0To USB-porte
BluetoothBluetooth integreret
DisplayPortEn mini-DisplayPort udgang
Memory Card Læsere2-i-1
Batteri4-cellet batteri
TastaturBaggrundsbelyst
SproglayoutSvensk, dansk, finsk, norsk
Vægt1,9 kg
Bredde34 cm
Højde2,4 cm
Dybde21.9 cm
OperativsystemerWindows 8 64-bit kommer præinstalleret
SprogSvensk, dansk, norsk, finsk, engelsk

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse