LEXMARK No.100 PB-Ink black

238 kr

Blæk / Sort, Standard Patron, Kapacitet: 170 (op til sider), Antal patroner i pakken: 1 Stk

EAN: 0734646967037    Producentens varenr.: -
     

Beskyttelse af miljøet er vort fælles ansvar.

Som leverandør af løsninger producerer og distribuerer Lexmark millioner af tilbehør hvert år, herunder blæk, toner og papir. Lexmark tager miljømæssigt ansvar og har implementeret Lexmark Cartridge Collection Program for at hjælpe dig, vores kunde, til at medvirke til genbrug af dine tomme Lexmark inkjetpatroner – med absolut ingen omkostning for dig*.

Lexmark Cartridge Collection Program omfatter forskellige muligheder til returnering og støtter unikke indsamlingspartnerskaber rundt omkring i verden. Programmet er udviklet som en hjælp til at sikre, at tomme Lexmark patroner genanvendes eller genbruges korrekt, med mindre affald og færre forbrugte ressourcer til følge. Lexmark Cartridge Collection Programs er altid gratis* for forbrugeren og er konstrueret, så de er brugervenlige.

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt. Lexmark tilbyder en nem, effektiv og miljømæssig metode til håndtering af dine tomme patroner. Du skal blot sørge for at sende din tomme patron til Lexmark i den frankerede kuvert, skulle du have mistet denne, kan der bestilles en ny på Lexmarks hjemmeside.

* Patroner skal returneres til Lexmark i den frankerede konvolut.

Model100
TypeBlæk
FarveSort
Patron typeStandard Patron
Kapacitet170 (op til sider)
Antal patroner i pakken1 Stk

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse