EPSON WorkForce Pro WF-4630DWF

2.594 kr

Blækprinter / Print, scan og kopi, LAN / USB / Wi-Fi-tilslutning, WiFi Direct / dobbeltsidet udskrivning, Spar tid og penge, 3 års garanti med onsite service (kræver registrering på www.epson.dk senest 30 dage efter købet) Gælder i perioden 1/4/2014 til 31/3/2015

EAN: 8715946529684    Producentens varenr.: 80000586
     

EPSON WorkForce Pro WF-4630DWF

Oplev høje udskrivningshastigheder, lave udskrivningsudgifter og holdbare udskrifter i din lille virksomhed med denne brugervenlige inkjetprinter til erhvervslivet.

Denne 4-i-1-inkjetprinter med fuld duplex til erhvervslivet er det perfekte valg til kontormiljøet. Den udskriver 20 sider pr. minut i sort-hvid og farve1, er udstyret med blækpatroner med høj kapacitet på op til 2.600 sider, en frontbetjent papirbakke, stor touchskærm og en forbedret driftscyklus. Hurtig, pålidelig og økonomisk i drift – og du kommer aldrig til at gå på kompromis med udskrivningskvaliteten – heller ikke ved høje hastigheder. Og du får fuld mobil tilslutning.

Spar tid og penge

Den giver en besparelse på op til 50 procent pr. side i sammenligning med konkurrerende laserprintere og sparer dig tid, idet den er hurtigere end en laserprinter på typiske udskriftsjob – uden opvarmningsperiode. WF-4630DWF bruger op til 80 procent mindre strøm end konkurrerende farvelaserprintere.

Høj ydeevne

Dens blækpatroner med høj kapacitet kræver næsten ingen vedligeholdelse, og dens udskrivningshastighed på 20 sider pr. minut i sort-hvid og farve betyder, at du hurtigt kan udskrive med en udskrivningsopløsning på op til 4800 x 1200 dpi. Papirkapaciteten på op til 330 ark betyder, at du ikke behøver at bruge tid på genopfyldning.

Fremstillet til virksomheder

Denne inkjetprinter har en månedlig driftscyklus på 30.000 sider. Udskrifter tørrer hurtigt takket være DURABrite Ultra-blæk. Dette betyder højere udskrivningshastigheder ved dobbeltsidet udskrivning. 

Fleksibel og brugervenlig

Dens intuitive touchskærm gør funktionerne umiddelbart tilgængelige, og den bagerste manuelle papirbakke giver dig mulighed for at udskrive på en række forskellige medier. Den understøtter Epson Connect, så du nemt kan udskrive fra smartphones, tablets med mere. Dens Wi-Fi Direct™-funktionalitet giver dig mulighed for at udskrive fra understøttede trådløse enheder uden at oprette forbindelse til en router. Document Capture Pro-kompatibilitet sørger for problemfri integration i de fleste dokumentstyringssystemer.

PrecisionCore

PrecisionCore, Epsons mest avancerede printhovedteknologi, driver den brancheførende outputkvalitet og holdbarhed, som Epson er berømt for, ved de høje hastigheder, der er nødvendige til kontorudskrivning, kommerciel og industriel udskrivning.

NØGLEFUNKTIONER

Spar tid: Hurtigere end en laser på typiske udskrivningsjob3
Høj ydeevne: Hurtig, multifunktionsprinter med fuld duplex til erhvervslivet
Fremstillet til virksomheder: Pålidelig med en månedlig udskriftskapacitet på op til 30.000 sider
Fleksibel og brugervenlig: Intuitiv touchskærm og en række tilslutningsmuligheder
PrecisionCore: Epsons mest avancerede printhovedteknologi

PrintertypeBlækprinter
FarveprinterJa
FunktionPrint, scan og kopi
Maksimal papirstørrelseA4
Printhastighed sort20 sider pr. minut
Printhastighed farve20 sider pr. minut
Antal inkluderede printpatroner4
Tosidet print (Duplex)Ja
Papirkapacitet250 ark
LAN-tilslutningJa
USB-tilslutningJa
Wi-Fi-tilslutningJa
Wi-Fi DirectJa
AirPrintJa
Google Cloud PrintJa
MAC-kompatibelJa
Windows-kompatibelJa
TouchskærmJa
Farve / MaterialeSort
Mål B x H x D461 x 342 x 422 mm
Vægt14,35 kg
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard3 års garanti med onsite service (kræver registrering på www.epson.dk senest 30 dage efter købet) Gælder i perioden 1/4/2014 til 31/3/2015

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse