Brother PJ-663 Termoprinter

4.899 kr

Termoprinter / Print, USB-tilslutning, A4

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

BROTHER PJ-663

Denne ultrakompakte, mobile printer er tilegnet alle, der er på farten. Den har praktisk tilslutning via Bluetooth eller USB til PDA, tablet-pc og laptop. Eksterne sælgere kan udskrive tilbud og kontrakter på stedet, og servicemedarbejderen kan efterlade en kopi af servicerapporten hos kunden.

Når PJ-663 anvendes sammen med monteringssæt og biladapter, er det den perfekte løsning til f.eks. chauffører og ambulancefolk, som har behov for at printe dokumenter, mens de sidder i bilen. Dokument-skabeloner kan downloades hjemmefra og printes på stedet.

Printeren kan placeres over alt, i enhver retning, og får strøm via genopladelige batterier, AC-adapter (15 V) eller en af de 2 typer bilopladere, der tilsluttes enten ved permanent kabling eller via cigarettænderen.

PJ-600 serien er baseret på direkte termoteknologi, hvilket gør den ideel at bruge i bilen, fordi denne teknologi er mindre påvirkelig overfor luftfugtighed og skiftende temperaturer end andre printteknologier. Direkte termo teknologien betyder, at der er ikke behov for hverken blæk eller tonere. Trykket fremkommer ved opvarmning af specielt belagt termopapir, som fås i både A4-ruller og A4-ark.

Medfølgende dele:

Kvikguide til installation
Cd-rom
USB-kabel
Renseark til printhoved

PrintertypeTermoprinter
FunktionPrint
Maksimal papirstørrelseA4
Printhastighed sort6 sider pr. minut
USB-tilslutningJa
MAC-kompatibelJa
Farve / MaterialeSort

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse