Brother HL6180DW Mono

3.112 kr

Laserprinter / Print, LAN-tilslutning / USB-tilslutning / Wi-Fi-tilslutning, Tosidet print (Duplex) / Touchskærm, A4, 3 års garanti med on-site SWAP-service i alle 3 år (kræver registrering på www.brother.dk senest 60 dage efter købet)

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Lynhurtig s/h netværkslaserprinter

 

Brother HL6180DW giver hurtigt kvalitetsprint i store mængder, da den udskriver op til 40 sider pr. minut. Papirkapaciteten er på op til 550 ark i en papirkassette og en MP-bakke, og kan udvides helt op til 1.050 ark med ekstra papirkassette. Med den automatiske duplex-funktion får du mulighed for at printe på begge sider af papiret i én arbejdsgang, og kan også printe f.eks. brochurer ved hjælp af booklet-funktionen.

 

Fortrolige dokumenter kan du printe sikkert, uden de falder i forkerte hænder, da du kan tilføje en PIN-kode til printjobbet, som igen skal indtastes på printeren, inden dit dokument udskrives. Dermed er du med Brother HL6180DW sikret, at ingen andre får fat i dokumentet.

Brother HL6180DW er let at opsætte og konfigurere. Den leveres køreklar til både trådløst og kablet netværk og, få minutter efter levering, vil den være i stand til at printe. Denne printer er let at anvende, og samtidig er den en stabil og sikker partner for arbejdsgruppen.

Brother HL6180DWleveres med stor starttoner til ca. 8000 sider, samt 3 års On-site SWAP service

 

Bemærk: Der er ikke inkluderet usb-kabel til tilslutning via pc. Se varen til venstre under relaterede produkter.

 

3 års garanti: Læs mere om hvordan du får 3 års garanti med dit Brother produkt ved at registrere dit produkt her: www.brother.dk/garanti

PrintertypeLaserprinter
FunktionPrint
Maksimal papirstørrelseA4
Printhastighed sort40 sider pr. minut
Antal inkluderede printpatroner1
Tosidet print (Duplex)Ja
Papirkapacitet500 ark
LAN-tilslutningJa
USB-tilslutningJa
Wi-Fi-tilslutningJa
MAC-kompatibelJa
Windows-kompatibelJa
TouchskærmJa
Farve / Materialegrå
Mål B x H x D384 x 371 x 288 mm
Vægt11,5 kg
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard3 års garanti med on-site SWAP-service i alle 3 år (kræver registrering på www.brother.dk senest 60 dage efter købet)

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse