Brother HL5450DN Mono

1.795 kr

Laserprinter / Print, LAN-tilslutning / USB-tilslutning, Tosidet print (Duplex), A4, 3 års garanti med on-site SWAP-service i alle 3 år (kræver registrering på www.brother.dk senest 60 dage efter købet)

EAN: -    Producentens varenr.: -
     
Forhandler
Pris

Laserprinter med indbygget dobbeltsidet print og netkort

 

Brother HL5450DN udskriver op til 38 sider/minut, så du får lynhurtigt udskrevet dine dokumenter i en høj opløsning på 1.200 dpi. Maskinen har automatisk duplex, så du kan spare på dit papirforbrug og derved miljøet ved at udskrive på begge sider af papiret.

 

Med Hi-Speed USB 2.0-port er det let at tilslutte den til computeren. Papirbakken kan tage op til 250 ark, så du sparer tid ved ikke at skulle ilægge papir så ofte. Det er muligt at købe ekstra papirbakke til denne model, så den samlede papirkapacitet kan komme op på 800 ark. Brug den 50-arks fleksible bakke til at printe på kuverter eller specielle papirtyper.

Har du en smartphone, har du mulighed for at printe direkte fra denne (iPrint* & Scan, AirPrintTM*, Google Cloud PrintTM* og Cortado Cloud Print)*.

Maskinen har selvfølgelig separat toner og tromle, så du kun behøver at skifte den enhed, der er opbrugt. Hvis du bruger de ekstra store tonere, kan du spare endnu mere på forbrugsomkostningerne.

Brother HL5450DN er ENERGY STAR-certificeret, hvilket garanteret, at den er energieffektiv. Den er Svanemærket og har også opnået Der Blaue Engel certificering, godkendt af Go’ Energi så, ved at vælge denne maskine, har du også valgt at passe på miljøet.

AirPrint og AirPrint-logoet er trademarks tilhørende Apple Inc.

Brother HL5450DNleveres med 1 stk. starttoner til ca. 3000 sider, samt 3 års On-site SWAP service

Bemærk: Der er ikke inkluderet usb-kabel til tilslutning via pc. Se varen til venstre under relaterede produkter.

3 års garanti: Læs mere om hvordan du får 3 års garanti med dit Brother produkt ved at registrere dit produkt her: www.brother.dk/garanti

* Kræver internetforbindelse til printeren.

PrintertypeLaserprinter
FunktionPrint
Maksimal papirstørrelseA4
Printhastighed sort38 sider pr. minut
Antal inkluderede printpatroner1
Tosidet print (Duplex)Ja
Papirkapacitet250 ark
LAN-tilslutningJa
USB-tilslutningJa
AirPrintJa
Google Cloud PrintJa
MAC-kompatibelJa
Windows-kompatibelJa
Farve / Materialegråsort
Mål B x H x D384 x 371 x 245 mm
Vægt10,5 kg
Udvidet serviceKlik for infoGaranti og service der ligger udover standard3 års garanti med on-site SWAP-service i alle 3 år (kræver registrering på www.brother.dk senest 60 dage efter købet)

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse