iPad Air 32 GB Wi-Fi - fri fragt - silver

3.217 kr

Den stilfulde iPad Air er en ultratynd og let tablet med et holdbart aluminiumskabinet og effektiv ydelse - kombinationen af bedre mobilitet og mere produktivitet.

EAN: 0885909773398    Producentens varenr.: -
     

Denne flotte, energieffektive tablet fra Apple har masser af power og op til 10 timers batteritid. iPad Air er tynd og let med et holdbart aluminiumskabinet og en ultraskarp 9.7" Retina-skærm med oleofobisk belægning, der er fedtafvisende og derforv bestandig over for fingeraftryk.

Let og holdbart design: iPad Air med en tykkelse på kun 7.5 mm og en lav vægt på 469 gram lever i særdeleshed op til sit navn. Trods det tynde og lette design har iPad Air et holdbart aluminiumskabinet, der gemmer på effektiv ydelse til arbejde og underholdning.

Krystalklar billedkvalitet: Nyd krystalklare og detaljerede billeder og videoer på iPad Airs 9.7" Retina-skærm med IPS-teknologi, 2048 x 1536 opløsning og over 3.1 million pixels. Skærmen har en praktisk oleofobisk belægning, der er fedtafvisende og derfor bestandig over for fingeraftryk. Multi-touch-teknologi gør det nemt at navigere på og betjene din iPad Air.

Fremragende ydelse: iPad Air er udstyret med en A7-processor, designet af Apple, med 64 bit arkitektur. iPad Air har også en M7-bevægelseshjælpeprocessor, der måler bevægelse ved at indsamle data fra accelerometeret, gyroskopet og kompasset. iPad Air kører på den nyeste iOS 7 brugergrænseflade, der sammen med processoren sikrer detaljeret grafik, fremragende visuelle effekter og effektiv ydelse til multitasking. Desuden har iPad Air op til 10 timers batteritid.

Hurtig trådløs teknologi: Anvend dine favoritapps, film og e-bøger på din iPad Air, og hold dig opdateret om nyheder og venner. iPad Air har to antenner, der understøtter MIMO-teknologi (Multiple-In-Multiple-Out), så du får ultrahurtig trådløs forbindelse (Wi-Fi). Dual-band Wi-Fi kan levere dataoverførselshastigheder på op til 300 Mbps. iPad Air har naturligvis også 3.5 mm indgang til hovedtelefoner, indbygget højttaler og mikrofon, så du kan nyde spil eller foretage videoopkald til venner og familie.

Forevig de vigtige øjeblikke: iPad Air har et 5 megapixels iSight-kamera med autofokus, ansigtsgenkendelse, bagbelysning og fem gange zoom til stillbilleder, så du kan forevige vigtige motiver. Desuden har kameraet op til 3 gange videozoom, og du kan optage video i Full HD-opløsning. Med FaceTime HD-kameraet kan du foretage videoopkald i 720p-opløsning, eller tage 1.2 megapixels billeder.

App Store og iCloud: Takket være iCloud har du adgang til alt dit indhold - som musik, dokumenter og billeder - fra alle dine enheder. App Store indeholder tusindvis af spændende og sjove apps til din iPad Air - og hver dag kan du finde nye apps inden for forskellige kategorier som for eksempel spil, livsstil, sociale netværk og uddannelse.

Inkluderet:
> iPad Air
> Lightning til USB-kabel
> USB-strømadapte

Modelbetegnelse

Produkttype Tablet
Modelnavn Apple iPad Air MD789
Produktserie iPad Air (5th gen)

Processor

TypeApple A7 (M7 motion), 64 bit
CPU nummer/ modelM7 motion coprocessor
ChipsetA7

Harddisk

Type harddisk Flash
Kapacitet (GB)32

Lyd/Grafik

Indbyggede højttalere Ja

Display

Skærmstørr. (tommer)9.7
Type skærm IPS, LED-backlit
Standard LED (Retina)
Touch screen Ja
Touchskærm-teknologi 10 fingers touch
Maks. opløsning 2048 x 1536
Indbygget webkameraJa
Placering af webkamera Front og bagside
Billedopløsning i megapixel (fronten) 1.2 MP
Videoopløsning i megapixels (fronten) 720p
Billedopløsning i megapixel (bagsiden) 5 MP
Videoopløsning i megapixels (bagsiden) 1080p
Mikrofon Ja
Webkamera-funktioner Autofokus

Interface/forbindelser

Holder til SIM-kort Nej
Trådløs standard802.11 a/b/g/n
BluetoothBluetooth 4.0
LightningJa
KortlæserNej

Andet

Type operativsystem (OS)iOS (iPad)
Version af operativsystem iOS 7
Styremåde Touchskærm
Inkluderet softwareAirDrop, AirPlay, AirPrint, Control Center, Notification Center, Spotlight Search, Facebook Integration, Twitter Integration, iCloud, iCloud Keychain, Multitasking, Passbook
GPSNej
Andre funktioner 3-Axis gyro, Accelerometer, Ambient light sensor, Digital compass
Batteritype Lithium-polymer
Batterilevetid (timer) 10,00
FarveSølv
Højde (cm) 24,00
Bredde (cm) 17,00
Dybde (cm) 0,75
Vægt (kg) 0,47
Vægt (g) 469,00
Producentens Varekode MD789

EAN

EAN-kode885909773398

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse