Apple iPad mini Retina Wi-Fi 32GB Space Grey

2.521 kr

EAN: -    Producentens varenr.: -
     

Max 1 stk. pr. kunde - ved køb af mere end 1 stk. er prisen 3699kr.

7,9" Retina skærm

Billeder og videoer er utroligt detaljerede, og tekst står knivskarpt på den strålende Retina-skærm. Den har over 3,1 millioner pixels – en million flere end et HD-TV.

Tyndt og let design

iPad mini er utrolig kraftfuld og funktionel. Og alligevel er den kun 7,5 mm tynd og vejer 335 gram. Så du kan let have den i én hånd.

A7-processor

Den kraftfulde og energieffektive A7-processor med 64-bit-arkitektur sørger for usædvanlig hurtig repons – samtidig med at den stadig har en batteritid på op til 10 timer.

Ultra hurtig trådløs teknologi

Nu kan du få op til 2 x hurtigere Wi-Fi-ydeevne med 802.11n med MIMO. Og Wi-Fi + Cellular-modellen understøtter flere 4G LTE-bånd til hurtige forbindelser i hele verden.

Leveres med powerfulde programmer

iPad leveres med powerfulde programmer til at sende mails, surfe på nettet og lave videoopkald. Den har også programmer til at redigere billeder og videoer, lave dokumenter, præsentationer og meget mere. Og over 475.000 apps i App Store er lavet specielt til iPad.4

iOS7

iOS er blevet endnu nemmere at bruge på grund af blandt andet Kontrolcenter, AirDrop og smartere multitasking. Og fordi funktionerne er udviklet til iPad, ser det hele ikke bare pænt ud – det fungerer også på smukkeste vis.

Skærmstørrelse7,9 "
Skærmopløsning2048x1536 pixels
ProcessorKlik for infoProcessor eller CPU som den også kaldes er hjernen af computeren.A7 64-bit
Processor hastighed1,3 GHz
Harddisk32 GB
HarddisktypeKlik for infoBeskriver harddiskens type, hvor HDD er en traditionel harddisk, mens SSD er en flashbaseret og hurtigere enhed. Alternativt kan man få hybride diske, der kombinerer af de to typer og giver hurtig opstart med stor kapacitet.Flash
Trådløst netværkKlik for infoAngiver hvilken trådløs standard denne enhed understøtter802.11a/b/g/n
BluetoothJa
StyresystemApple iOS
Styresystem type7
Retina-skærmJa
Vægt0,331 kg
Batteritid10 timer (op til)
Farve / MaterialeSpace Gray
Producentens varenummerME277
Højde20 cm
Bredde13,47 cm
Dybde0,75 cm

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse