Samsung Tablet S 10 WiFi Bronze Titanium

2.797 kr - 126.220 kr

10.5 Super AMOLED Skærm, 2 x Quad Core processorer, Fingerprint sensor

EAN: 8806086220897    Producentens varenr.: SM-T800NZWANEE
     
Forhandler
Pris

Netflix kampagne:

Køb en Galaxy Tab S før d. 31/1 2015 og få Netflix i 6 måneder. Værdi 474 DDK. Gælder også dig, der allerede har Netflix. Tilbuddet gælder dig, der er over 18 år, når du køber en Galaxy Tab S fra en forhandler i Danmark fra og med d. 1/11 2014.Tilbuddet skal aktiveres før d. 31/1 2015 i en Galaxy Tab S gennem Samsung uPick-appen. Efter seks måneder afsluttesabonnementet automatisk. Fuldstændige vilkår findes på samsung.dk/upick

10.5" Galaxy Tab S 16 GB i Bronze Titanium. Alt, hvad du forventer af en Samsung tablet - men også en tablet, der gemmer på innovative overraskelser.

En skærm med skarpere og bedre billeder end nogensinde før Tab S har fået en Super AMOLEDTM-skærm, der med en opløsning på mere end 4 millioner pixels gør detaljerne skarpere, og farverne dybere og mere kontrastfulde. AMOLED-skærmen gengiver op til 94% af naturens egne farver og Adobe RGB-farveskalaen. Super AMOLEDTM-skærmen lader dig helt enkelt opleve farverne, som de virkelig er. .

Slank og let Galaxy Tab S overrasker også med sin lave vægt og tynde design. Tabletten er blot 6,6 mm tyk og har en vægt på kun 465 g. Så kan du nemt have den med overalt.

Selvjusterende skæm Sammen med 7 af de præinstallerede apps, justerer skærmen farveskalaen, skarpheden og kontrasten i overensstemmelse med din brug af tabletten. Hvis du f.eks. skifter imellem at se en film og læse en e-bog, justerer skærmen sig selv, så du får den ideelle visning. Derudover kan du nemt skifte mellem tre skærmindstillinger, AMOLED Photo, AMOLED Cinema og Basic Mode, så skærmen passer til det, du bruger tabletten til.

Bevar overblikket Med Multi Window kan du vise to åbne vinduer samtidigt. Så kan du fx føre en Skype-samtale i det ene vindue og samtidigt søge efter relevante oplysninger på din browser i det andet - præcis som på din computer.

Der er desværre ingen yderligere produktspecifikationer.

Her kan du se hvad andre brugere af PriceBait.dk mener om dette produkt.

Skriv anmeldelse